Η Ελλάδα είναι μια χώρα μαγική, μια χώρα ευλογημένη με απίστευτες φυσικές ομορφιές, πολιτισμική κληρονομιά αξιοζήλευτη, κλιματικές συνθήκες που καλύτερες δεν υπάρχουν στον κόσμο, πολύ φιλόξενους ανθρώπους, εξαιρετικές υποδομές, και φανταστικά ξενοδοχεία.

Τη τελευταία δεκαετία, ο ελληνικός τουρισμός έχει εκτοξευτεί, και πλέον την Ελλάδα την επισκέπτονται κάθε χρόνο περίπου τρεις φορές περισσότεροι τουρίστες από τον πληθυσμό της χώρας (εκτιμάται ότι ο αριθμός των τουριστών που επισκέφτηκε την Ελλάδα το 2019 θα ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια!). Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι τα φετινά έσοδα από τον τουρισμό θα φτάσουν ή και θα ξεπεράσουν τα 17 δισ. ευρώ. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, τα λεφτά είναι πολλά και υπάρχει τεράστιος χώρος για υψηλή κερδοφορία, αρκεί βεβαίως να γίνουν και οι σωστές επενδύσεις που θα αναδείξουν την ποιοτική διαφορά των ελληνικών τουριστικών καταλυμάτων συγκριτικά με τα τουριστικά καταλύματα άλλων τουριστικά δημοφιλών χωρών.

Τα καλά νέα είναι ότι ολοένα και περισσότερα ελληνικά ξενοδοχεία αποσπούν πρωτοκλασάτες διεθνείς τουριστικές διακρίσεις, με το νησί της Σαντορίνης να φιγουράρει σε περίοπτη θέση, καθώς φιλοξενεί πολλά ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης.

Η Σαντορίνη μπορεί να περηφανεύεται πως έχει και το καλύτερο ξενοδοχείο με τζακούζι στον κόσμο για το 2019. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε η δημοφιλής διαδικτυακή πλατφόρμα κρατήσεων τουριστικών καταλυμάτων, booking.com , τα εκατομμύρια χρηστών που τη χρησιμοποιούν ψήφισαν το Astarte Suites της Σαντορίνης ως το κορυφαίο ξενοδοχείο του είδους του για το 2019.

Αν επισκεφτεί κανείς την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου ή κάνει μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, θα μείνει πραγματικά με το στόμα ανοιχτό τόσο λόγω της θαυμάσιας θέας της καλντέρας που έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν οι πελάτες του ξενοδοχείου όσο και λόγω της απαράμιλλης αισθητικής βάσει της οποίας είναι κτισμένο το ξενοδοχείο. Η απολαυστική εμπειρία του τζακούζι στο Astarte Suites πάει σε άλλο επίπεδο χάρις στο μοναδικής ομορφιάς ηφαιστειακό τοπίο της Σαντορίνης που ξεπροβάλλει πανοραμικά κάτω από τις βεράντες – τζακούζι του κάθε lux δωματίου του ξενοδοχείου.